Nieuws

24 oktober 2023

Medisch detachering: zzp opdracht in de zorg

Als zelfstandige zorgprofessional ben je vast bekend met de uitdagingen die gepaard gaan met het werken in de zorgsector. Het vinden van de juiste opdrachten, administratieve rompslomp en het behouden van een gezonde balans tussen werk en privé kunnen soms een behoorlijke uitdaging vormen. Maar wat als er een partner is die jou dit uit handen neemt? Dit zijn de voordelen van medisch detachering voor jouw zzp opdrachten in de zorg!

Lees meer
22 september 2023

Medisch professionals inhuren? Dat maakt het verschil

Je kunt het zo gek niet bedenken of Corrie houdt zich ermee bezig. Van het faciliteren van al het juiste materiaal voor haar collega’s tot het opstellen van jaarplanningen: als teammanager cardiologie en hartfunctie bij Rijnstate in Arnhem zijn haar werkzaamheden enorm divers. Gekwalificeerd personeel vinden voor haar afdeling? Daarvoor kan ze in ieder geval rekenen op BASS Heart for Solutions. In gesprek met Corrie vertelt ze meer over haar werk, ervaringen met BASS én haar visie op de toekomst van de sector.

Lees meer
7 augustus 2023

Interim medisch personeel gezocht?

In de dynamische wereld van de gezondheidszorg is het vinden van het juiste personeel een grote uitdaging. Dit terwijl er tegelijkertijd ook nog sprake is van personeelstekort. Gelukkig biedt het inhuren van interim medisch personeel via een medisch detacheringsbureau een effectieve oplossing! Wij vertellen je hier meer over.

Lees meer
2 augustus 2023

Wij sponsoren TR27 bij Hoek tot Helder

Weer, wind en de gure, klotsende Noordzee. Wij sponsoren de mannen van TR27 bij Hoek tot Helder: ’s werelds langste ééndaagse ‘downwinder’ van 130 km lang. Het doel van het evenement? Geld ophalen voor de Hartstichting. Met de opbrengst wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van methoden om de harten van patiënten met hartfalen volledig te genezen. Wij zijn trots om Sjoerd, Guido, Tsjalling en Rob te sponsoren tijdens de tocht der tochten!

Lees meer
6 juli 2023

Nieuwe uitdaging gezocht? Dit is detachering in de zorg

Ruime ervaring opdoen? Met detachering in de zorg zit je geen minuut zonder werk! Wij vertellen je meer.

Lees meer
6 juli 2023

Tekort aan personeel in de zorg? Huur medisch professionals in!

Tekort aan zorgpersoneel? Kies voor medisch detachering! Werving & selectie uit handen en kwaliteit: huur medisch professionals in bij BASS.

Lees meer
13 april 2023

“Geen dag is hetzelfde als interventie HCK laborant”

“Werken via een medisch detacheringsbureau is een nieuwe wereld. Een wereld die goed bevalt!”, aldus Sandy. Vier dagen per week werkt ze via BASS als interventie HCK laborant. Wat ze allemaal doet? Haar werkzaamheden lopen erg uiteen.

Lees meer
13 maart 2023

Van herintreden naar horizon verbreden: werken bij BASS

Ze brengt het hart optimaal in beeld, beoordeelt de echo’s kundig en zowel patiënten als cardiologen kunnen op haar rekenen: Alida (37) werkt nu zo’n 8 jaar als echocardiografist. Na een tijdelijke stop, namen de professionals van BASS Heart for Solutions haar weer mee in de steeds innoverende wereld van cardiologie. Na deze inwerkperiode, is Alida weer helemaal up and running!

Lees meer
15 februari 2022

Erny over werken via BASS Heart for Solutions

In 2017 kwam er iets nieuws op Erny haar pad: BASS Heart for Solutions. Wat ze vandaag de dag doet en wat BASS hierin voor haar heeft betekend? Erny vertelt er meer over in dit ervaringsverhaal!

Lees meer
21 december 2020

Emiel Bakker in december editie van GrootSneek

In de december editie van GrootSneek staat het bijzondere verhaal van Emiel Bakker te lezen. Van VBO’er elektronica tot echocardiografist, pacemaker technicus en eigenaar detacheringsbureau.

Lees meer