Medisch personeel inhuren?

Medisch professionals

Tijdelijk of langdurig personeelstekort op het gebied van cardiofysiologie of longfunctie? Huur onze medische professionals in voor cardiofysiologisch personeel! Of het nu gaat om capaciteit of kwaliteit, met onze professionals geven wij elk cardiofysiologisch team een kwaliteitsboost. Een kwalitatieve match gegarandeerd: ons netwerk bestaat uit cardiofysiologisch personeel door heel Nederland met zeer ruime ervaring op het gebied van echocardiografie en pacemaker ICD-techniek.

De kwaliteit van de match? Daar gaat onze aandacht naar uit. Een duurzame samenwerking vraagt immers om vakmanschap en dat begrijpen wij. Van laborant tot pacemakerspecialist: wij zorgen voor effectieve versterking van het medisch team. Onze professionals hebben ervaring in meerdere ziekenhuizen en medisch instellingen en brengen hiermee uitgebreide en vernieuwende kennis met zich mee. Door ons ruime netwerk is elk cardiofysiologisch team snel verzekerd van een passende professional. Werving en selectie door BASS: een zorg minder.

Onze werkwijze

Het start bij de uitvraag. Is dit een kwaliteitsvraag of juist een capaciteitsvraag? Denk bijvoorbeeld aan tijdelijk personeelstekort door verlof of de vraag voor extra expertise bij grote projecten. Wat een medisch team ook nodig heeft, wij brengen eerst in kaart wat het team nodig heeft en welke handelingen er verricht moeten worden. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste professional het team komt versterken. Tevens zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk dezelfde gezichten op dezelfde klus ingepland worden. Er hoeft hiermee zo min mogelijk tijd gestoken te worden in het wegwijs te maken van nieuwe collega’s. Wij beantwoorden vragen van medisch teams door te leveren waar om gevraagd is: afspraak = afspraak! Tijdelijk of langdurig cardiofysiologisch personeel inhuren? Ziekenhuizen en medisch teams kunnen op BASS rekenen.

Inhuren professionals

De voordelen van BASS

  • Detachering in medische sector
  • Wij staan voor kwaliteit
  • Door heel Nederland
  • Altijd de juiste invulling van diensten

Maak kennis met BASS

Van tijdelijk, langdurig tot flexibel cardiofysiologisch personeel: BASS neemt de werving en selectie uit handen. BASS professionals leveren, met ruime ervaring en de juiste diploma’s, kwaliteit. Geef ons de eisen en wensen, wij leveren de juiste invulling van diensten. Eigenaar Emiel Bakker staat als als echocardiografist en PM/ICD-technicus midden in de zorgsector en weet wat er speelt. Hij weet hartfunctielaboranten, cardiologiespecialisten en pacemakertechnici met ziekenhuizen te verbinden. Dat is de kracht van BASS! De grootste in detachering van cardiofysiologisch personeel door heel Nederland.

  • Detachering in medische sector
  • Wij staan voor kwaliteit
  • Door heel Nederland
  • Altijd de juiste invulling van diensten