Interim medisch personeel

Interim medisch personeel

Interim medisch personeel via een detacheringsbureau? Goed idee! Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo bouw een groot netwerk op en plan je zelf je beschikbaarheid in. Van een paar uurtjes per week tot een fulltime functie. Ben jij een medisch professional? Dit zijn de voordelen van werk bij BASS.

Interim in de medische sector

BASS Heart for Solutions is een detacheringsbureau voor medische specialisten. Wij zoeken doorlopend interim medisch personeel dat specialistische functies voor een tijdelijke periode kan vervullen. Deze medische functies zijn over het algemeen cardiofysiologisch gerelateerd. Dank aan de functies: echocardiografist, pacemakerstechnici, hartkatherisatie medewerkers, holteranalisten of basis hartfunctielaboranten. Wij zijn actief in meerdere ziekenhuizen en medische instellingen door heel Nederland. Bekijk hier het actuele aanbod vacatures voor medische specialisten. Zit er een medische functie tussen voor jou?

Hoe werkt een medisch interim dienstverband?

Als interim-professional kom je in loondienst van onze organisatie. Vervolgens kunnen de medische instellingen bij ons terecht om medische professionals (met een specifieke expertise) in te lenen over een bepaalde periode.

Voordelen interim medisch personeel

Het in dienst gaan als interim medisch specialist brengt vele voordelen met zich mee. Naast het feit dat wij altijd een breed aanbod vacatures beschikbaar hebben, bieden wij je ook uitstekende arbeidvoorwaarden. En dat is nog niet alles:

  • Je werkt wanneer je wilt. Of dit nou 2 keer per week of 1 keer per maand is: alles is mogelijk;
  • Geen administratieve handelingen: deze doen wij voor je;
  • Werkervaring opdoen in verschillende medische centra’s;
  • Flexibel je carrière bepalen door erachter te komen wat jij leuk vindt;
  • Een vast contract, maar toch flexibel werken.

Aan de slag als interim medisch specialist?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de medische sector? Dit is je kans! Wij zoeken naar een organisatie die goed bij jou past, hierbij houden altijd rekening met je wensen, ambities en eerdere werkervaring. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van BASS

 • Detachering medische sector
 • Breed scala specialisten door heel Nederland
 • Werken bij BASS betekent flexibiliteit
 • Kwaliteit gegarandeerd