Detacheringsbureau in de zorg

Detacheringsbureau in de zorg

Het kan zijn dat u te maken krijgt met een personeelstekort op het gebied van cardiofysiologie. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn. Dan helpen wij u verder. Wij zij hét detacherings– en bemiddelingsbureau in de zorg. Of het nu gaat om tijdelijke of flexibele cardiofysiologische specialisten.

Voordelen inschakelen detacheringsbureau zorg

Wanneer u kiest voor BASS weet u zeker dat u snel en gemakkelijk aan hoogopgeleid personeel wordt voorzien. Wij hebben specialisten met ervaring, een voordeel is dat zij al voorzien zijn van brede kennis over het vak. Het grootste voordeel van werken met BASS is de flexibiliteit. U heeft de keuze om personeel tijdelijk of langdurig in te schakelen. BASS besteedt dan ook erg veel aandacht aan de kwaliteit van de geschikte kandidaat, dit resulteert dan in een duurzame samenwerking.

Lees hier meer over het inhuren van professionals bij BASS. 

Waarom kiezen voor BASS?

Wanneer u kampt met een personeelstekort is het soms lastig om geschikt personeel te vinden. Soms gaat het om een paar uren per week tot een fulltime functie die u maar niet gevuld krijgt. Wij hebben een breed scala aan specialisten door heel Nederland. Momenteel beschikken wij over meer dan 50 hartfunctie laboranten met jarenlange ervaring op het gebied van echocardiografie en pacemaker ICD techniek.

detacheringsbureau zorg
   

Meer informatie over detacheringsbureau in de zorg?

Wij helpen u graag met het vinden van geschikt personeel. Kampt u met personeelstekort? Of bent u zelf op zoek naar een geschikte baan? Kom werken bij BASS. Wij zoeken continu gespecialiseerd cardiofysiologisch personeel in heel Nederland.

De voordelen van BASS

  • Detachering medische sector
  • Breed scala specialisten door heel Nederland
  • Werken bij BASS betekent flexibiliteit
  • Kwaliteit gegarandeerd