Detacheringsbureau zorg

Detacheringsbureau in de zorg

In zowel de medische- als de zorgsector is het erg belangrijk dat er voldoende personeel aanwezig is. Dit is niet altijd aan de orde door bijvoorbeeld verzuim. Met BASS Heart For Solutions als detacheringsbureau voor de zorg ben je altijd verzekerd van medisch personeel. 

Op zoek naar een detacheringsbureau zorg

Personeelstekort in de medische sector? Schakel BASS Heart For Solutions in! Wij zijn een detacheringsbureau in de zorg én medische sector. Bij ons huur je gemakkelijk en snel medisch personeel in. Van laborant tot pacemakerspecialist en van tijdelijk tot langdurig; en dat door heel Nederland! In ons brede netwerk selecteren wij de medisch specialist die bij jouw team en instelling past.

De voordelen van een detacheringsbureau zorg

Ook jouw instelling profileert van interim. Dit zijn de voordelen van het samenwerken met een medisch detacheringsbureau:

  • Hoogwaardige kwaliteit. Onze interim-professionals zijn hoogopgeleid;
  • Zekerheid van personeel en altijd de juiste expertise in huis (passend bij jou vraag);
  • Werving en selectie uit handen. Wij beschikken over een breed netwerk en koppelen de beste kandidaat aan jouw vraag. Dit scheelt jou tijd!
  • Korte inwerktijd. Interim-personeel is snel ingewerkt en schakelt snel.
detacheringsbureau zorg
   

Aan de slag voor een detacheringsbureau in de zorg?

Ben jij werkzaam in de medische- of zorgsector en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij BASS: een medisch detacheringsbureau gericht op cardiofysiologisch personeel. Wij bieden doorlopend een groot aanbod medische vacatures bij instellingen door heel Nederland. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Hoogwaardig medische personeel

Benieuwd naar wat wij voor jouw instelling kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben altijd nauw contact met onze medischpagie professionals en opdrachtgevers. Zo kunnen wij goed inspelen op de individuele wensen. Alles is mogelijk: wij denken met je mee!

De voordelen van BASS

  • Detachering medische sector
  • Breed scala specialisten door heel Nederland
  • Werken bij BASS betekent flexibiliteit
  • Kwaliteit gegarandeerd