Over BASS

Maak kennis met BASS

BASS is een detacheringsbureau voor tijdelijk, langdurig of flexibel cardiofysiologisch personeel en longfunctie analisten. Met onze brede en specialistische kennis, een omvangrijk netwerk en ruime ervaring zijn zowel opdrachtgevers als medische specialisten verzekerd van een snelle en effectieve invulling van diensten. Een succesvolle match voor beide partijen staat centraal!

✓ BASS voor ziekenhuizen en medische instellingen

Wie een BASS professional inschakelt, haalt expertise aan boord: al onze professionals beschikken over de juiste diploma’s en werkervaring. Wij leveren enkel wat wij overeen zijn gekomen. Afspraak is afspraak!

✓ BASS voor cardiofysiologisch professionals

Werken bij BASS? Dit betekent zekerheid en autonomie: je bepaalt zelf hoeveel uren je werkt en papierwerk wordt door ons voor je uit handen genomen. Kortom, zorgeloos aan de slag als professional in de cardiologie.

Hoe wij voor een succesvolle match zorgen?

Wat de vraag ook is, wij hanteren een persoonlijke aanpak waarbij onze professionals en opdrachtgevers centraal staan. Wanneer de vraag en wensen bij ons bekend zijn na een persoonlijke kennismaking, gaan wij direct aan de slag. Wat zijn jouw wensen of ambities? Of wat is er nodig voor het medisch team? Wij gaan alles na om ervoor te zorgen dat onze professionals de uitdaging vinden die bij hen past en medisch teams worden aangevuld met de juiste kennis.

De voordelen van BASS

  • Te allen tijde de juiste match
  • Een persoonlijke aanpak
  • Werving en selectie uit handen
  • Zorgeloos naar je werk

BASS: waar het begon

Emiel Bakker is niet enkel oprichter van BASS Heart for Solutions, maar staat ook midden in de gezondheidssector. Als geen ander weet hij wat er speelt. Dit startte voor Emiel bij de opleiding Hartfunctie Laborant via de LOI en de succesvolle afronding van de specialisaties cardio implantaten en echocardiografie. In 2015 vulde hij dit aan met een EHRA, waarnaast hij gedurende zijn studies werkte als hartfunctie laborant I.O. in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en het Diaconessenhuis te Meppel. Al snel daarna begon hij als freelance echocardiografist en PM/ICD-technicus enwas hij werkzaam in verschillende ziekenhuizen in heel Nederland op cardiologie afdelingen.

Momenteel werkt Emiel nog altijd als echocardiografist en PM/ICD-technicus in onder andere het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Door zijn ruime ervaring in verschillende ziekenhuizen heeft hij een brede netwerkkring opgebouwd. Kortom, Emiel weet hartfunctielaboranten, cardiologiespecialisten en pacemakertechnici met ziekenhuizen te verbinden. Dat is de kracht van BASS!

Emiel Bakker BASS