Over BASS

Maak kennis met BASS

BASS is een detacheringsbureau voor tijdelijk, langdurig of flexibel cardiofysiologisch personeel. Wij beschikken over brede, maar specialistische kennis en een omvangrijk netwerk. Met een ruime ervaring geven wij zowel opdrachtgevers als medische specialisten een snelle en effectieve invulling van diensten. Een succesvolle match voor beide partijen staat hierbij centraal!

Door nauw contact met de opdrachtgever kunnen wij goed inspelen op de individuele wensen. Van een flexibele uitzend- of detacheringsbasis tot vaste krachten. Alles is mogelijk, wij denken met u mee!

Emiel Bakker

Emiel Bakker is oprichter van BASS Heart for solutions en weet als geen ander wat er in de gezondheidssector speelt. Heeft zijn opleiding Hartfunctie Laborant via de LOI gevolgd en heeft hij de specialisaties cardio implantaten en echocardiografie met succes afgerond. In 2015 heeft hij ook zijn EHRA behaald. Tijdens zijn studies heeft Emiel gewerkt als hartfunctie laborant I.O. in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en het diaconessenhuis te Meppel. Al snel daarna begon hij als freelance echocardiografist en PM/ ICD- technicus en was hij werkzaam in verschillende ziekenhuizen in heel Nederland op de cardiologie-afdeling.

Nog steeds werkt hij als echocardiografist en PM/ICD-technicus in onder andere het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Door zijn ruime ervaring op het gebied van echocardiografie en pacemaker ICD- techniek in verschillende ziekenhuizen, heeft hij een brede netwerkkring opgebouwd. Daardoor weet Emiel hartfunctielaboranten, cardiologiespecialisten en pacemakertechnici met ziekenhuizen te verbinden.

De voordelen van BASS

  • Detachering medische sector
  • Breed scala specialisten
  • Flexibel
  • Door heel Nederland

Medisch personeel inhuren

Van laborant tot pacemakerspecialist. Van tijdelijk tot langdurig cardiofysiologisch personeel. Wij zorgen altijd voor een permanente versterking voor uw medisch team. Daarbij besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van de match. Want een duurzame inzet vraagt om vakmanschap. Door middel van een grondige analyse van de kandidaat zorgen wij ervoor dat de komst van de medische specialist een krachtige impuls voor de kwaliteit van het team zal betekenen.

  • Door heel Nederland
  • Snel en flexibel
  • Breed scala specialisten