Bemiddelingsbureau zzp zorg

Bemiddelingsbureau zzp zorg

Bent u een zpp’er in de zorg? Werkt u als echocardiografist, pacemakertechnicus, hartkatherisatie medewerker, holteranalist of basishartfunctielaborant? Als bemiddelingsbureau voor zzp’ers in de zorg helpen wij u graag bij het vinden van geschikte opdrachten.

Daarom kiezen voor BASS

Bent u als zzp’er in de zorg op zoek naar een passend bemiddelingsbureau? Dan bent u bij BASS aan het juiste adres. Waarom u moet kiezen voor BASS? Wij leveren uitstekende arbeidsvoorwaarden en u heeft voldoende vrijheid, u blijft namelijk eigen baas. Daarbij bepaalt u zelf uw beschikbaarheid en uw werkrooster en zo heeft u de mogelijkheid tot het opbouwen van ervaring bij verschillende centra’s. Geen liefhebber van administratieve handelingen? Geen probleem. Wij nemen deze voor u uit handen. Wij kunnen bemiddelen bij het vinden van de juiste opdracht.

Voordelen bemiddelingsbureau zzp zorg

Wij doen ons uiterste best om een geschikte opdracht te vinden. Zo hoeft u alleen passende opdrachten aan te nemen en u kunt doen waar u goed in bent. Daarbij nemen wij de zorg voor u uit handen. U blijft natuurlijk de baas over de indeling van uw tijd. Of het nu gaat om een tijdelijke of full-time opdracht, bij ons bent u verzekerd dat u een geschikte opdracht vindt.

Bemiddelingsbureau zzp zorg

Meer informatie over een bemiddelingsbureau in de zorg?

Heeft u vragen over het werken met een bemiddelingsbureau in de zorg? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.

De voordelen van BASS

  • Detachering medische sector
  • Breed scala specialisten door heel Nederland
  • Werken bij BASS betekent flexibiliteit
  • Kwaliteit gegarandeerd