Zzp in de zorg

Zzp in de zorg

Kampt u als ziekenhuis of medische instelling met een personeelstekort? Dan kan het inschakelen van een zzp in de zorg uitkomst bieden. Dit brengt enkele voordelen met zich mee. Wij kunnen u helpen aan zzp’ers in de zorg, zoals cardiofysiologisch personeel door heel Nederland. Zoekt u als organisatie een zzp’er voor een paar uur of voor een fulltime functie? Alles is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de geschikte echocardiografist, pacemakertechnicus, hartkatherisatie medewerker, holteranalist of basis harfunctielaborant.

Voordelen inschakelen BASS?

U hoeft zelf niet op zoek naar medisch personeel. BASS regelt het voor u. Wij hebben een breed scala aan medische specialisten geschikt voor uw organisatie. Zo wordt u openstaande functie snel vervuld. U bent verzekerd van hoogopgeleid personeel, die de nodige kennis en ervaring hebben in de zorg. Daarbij is werken met BASS erg flexibel. U heeft zelf de keuze de zpp’er tijdelijk of langdurig in te schakelen.

zzp in de zorg

Meer weten over het inschakelen van een zzp’er in de zorg?

Wij helpen u graag bij het vervullen van uw openstaande functies. Wij zorgen voor een effectieve versterking van uw medisch team. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Zelf aan de slag als zzp in de zorg?

Kom dan werken voor BASS. Wij zijn actief in meerdere ziekenhuizen en medische instellingen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en hebben een breed aanbod aan vacatures. U werkt wanneer u wilt en u kunt doen waar u goed in bent. Geen administratieve verplichten of teamvergadering u kunt zich volledig richten op de patiënt.

De voordelen van BASS

  • Detachering medische sector
  • Breed scala specialisten door heel Nederland
  • Werken bij BASS betekent flexibiliteit
  • Kwaliteit gegarandeerd