Hartfunctielaboranten

Hartfunctielaboranten

Personeelstekort. Het kan erg vervelend zijn en soms gevolgen hebben voor de werkdruk in uw organisatie. Bent u op zoek naar hartfunctielaboranten? Personeel die in het bezit is van een HBO/LOI hartfunctie laborant. En iemand die zelfstandig fietsergometrieën kan afnemen en een 24 uurs holter- en eventrecorder kan analyseren? Wij helpen u met het vinden van het juiste personeel.

Voordelen werken met BASS

Wanneer u te maken heeft met personeelstekort, bijvoorbeeld hartfunctielaboranten, dan kunt u BASS inschakelen. U bent verzekerd van hoogopgeleid personeel, die de nodige kennis en ervaring hebben als hartfunctielaborant. Daarbij is werken met BASS erg flexibel. U heeft zelf de keuze de hartfunctielaborant tijdelijk of langdurig in te schakelen.

Breed scala aan hartfunctielaboranten

Als u op zoek bent naar hartfunctielaboranten kan het lastig zijn een geschikte kandidaat te vinden. Gaat het om een paar uren per week of om een full-time functie. Wij zijn uw geschikte partner! Wij hebben een breed aanbod aan specialisten door heel Nederland. Zo is er voor u centra altijd een passende oplossing. Wij beschikken momenteel over 50 hartfunctielaboranten met een jarenlange ervaring op het gebied van echocardiografie. Lees hier onze werkwijze. 

Hartfunctielaboranten

Meer informatie?

Wij helpen u graag bij het vervullen van uw openstaande functies. Kampt u met een personeelstekort? Wij zorgen voor een effectieve versterking van uw medisch team. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

De voordelen van BASS

  • Detachering medische sector
  • Breed scala specialisten door heel Nederland
  • Werken bij BASS betekent flexibiliteit
  • Kwaliteit gegarandeerd