Hartfunctielaboranten

Hartfunctielaboranten

Personeelstekort. Het kan erg vervelend zijn en soms gevolgen hebben voor de werkdruk in uw organisatie. Bent u op zoek naar een hartfunctielaborant? Iemand die in het bezit is van een HBO/LOI hartfunctie laborant. En iemand die zelfstandig fietsergometrieën kan afnemen en een 24 uurs holter- en eventrecorder kan analyseren? Wij helpen u met het vinden van het juiste personeel.

Voordelen werken met BASS

Wanneer u te maken heeft met personeelstekort bijvoorbeeld hartfunctielaboranten, dan kunt u BASS inschakelen. U bent verzekerd van hoogopgeleid personeel, die de nodige kennis en ervaring hebben als hartfunctielaborant. Daarbij is werken met BASS erg flexibel. U heeft zelf de keuze de hartfunctielaborant tijdelijk of langdurig in te schakelen.

Breed scala aan hartfunctielaboranten

Als u op zoek bent naar hartfunctielaboranten kan het lastig zijn een geschikte kandidaat te vinden. Gaat het om een paar uren per week of om een full-time functie. Wij zijn uw geschikte partner! Wij hebben een breed aanbod aan specialisten door heel Nederland. Zo is er voor u centra altijd een passende oplossing. Wij beschikken momenteel over 50 hartfunctielaboranten met een jarenlange ervaring op het gebied van echocardiografie. Lees hier onze werkwijze. 

Hartfunctielaboranten

Meer informatie over hartfunctielaboranten?

Wij helpen u graag bij het vervullen van uw openstaande functies. Kampt u met een personeelstekort? Wij zorgen voor een effectieve versterking van uw medisch team. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

De voordelen van BASS

  • Detachering medische sector
  • Breed scala specialisten
  • Flexibel
  • Door heel Nederland