Nieuwe uitdaging gezocht? Dit is detachering in de zorg

Je bent een zorgprofessional en toe aan nieuwe uitdagingen. Fulltime, parttime of naast je vaste baan. Wellicht dat je al eens hebt gedacht aan detachering in de zorg: je doet ruime ervaring op en werkt waar en wanneer jij wilt. Is dit iets voor jou? Wij vertellen je alles over medisch detachering!

Detachering in de zorg: wat is het?

Kies je voor detachering in de zorg? Dan kies je voor uitgebreide kennis, ervaring en dynamiek in jouw carrière! Oftewel, je komt bij ons in dienst en doet ervaring op in verschillende teams/ziekenhuizen. De ene keer werk je langdurig in ziekenhuis A, de andere keer draag je bij aan een tijdelijk project in ziekenhuis B. Of dit nu voor twee dagen per week is of één dag per maand.

Wat zijn jouw ambities en vaardigheden? Er wordt een profiel van je geschetst, op basis waarvan opdrachten speciaal voor jou worden geselecteerd. Is er een match? Dan versterk jij het ziekenhuis of de medische instelling die jou op dat moment nodig heeft. Het papierwerk en uitbetaling wordt door met medisch detacheringsbureau uit handen genomen. Een zorg minder! Het gaat om jouw werkplezier: er wordt geluisterd naar jouw wensen en je kan altijd op het bureau terugvallen. Kortom, je doet ervaring op in meerdere ziekenhuizen en kan dit inzetten bij nieuwe opdrachten of wellicht je vaste baan.

Mijn project loopt ten einde: wat nu?

Zoals we net noemden, kan je altijd op het medisch detacheringsbureau terugvallen. Gedurende het project, maar ook wanneer het ten einde loopt. Achter de schermen is het bureau altijd bezig om ervoor te zorgen dat jij plezier hebt in je werk. Stopt het project bijna? Wij zoeken bijvoorbeeld voor jou een nieuw project dat past bij jouw wensen en ambities. Mocht jouw expertise nog altijd onmisbaar zijn, dan is er wellicht een mogelijkheid tot verlenging van de huidige opdracht. Zo niet, dan kun je de kennis en ervaring die je opgedaan hebt, weer inzetten en uitbreiden bij het volgende project.

De voordelen van detachering in de zorg

Je hoeft zelf niet te zoeken en je doet ruime ervaring op bij verschillende ziekenhuizen/medisch instellingen. Detachering in de zorg wordt steeds populairder. Niet voor niets:

  • Een uitdagende/passende opdracht: wij zijn actief in heel Nederland. Momenteel bedienen we actief 25 – 30 verschillende ziekenhuizen en klinieken. Hierdoor kunnen wij jou een mooie vervolgopdracht bieden. Hierdoor ben je altijd actief in ziekenhuizen/bij projecten die passen bij jouw ambities. Je doet altijd werk waar jij je expertise volop kunt benutten
  • Je blijft groeien: doordat je achter de schermen kijkt bij verschillende ziekenhuizen/medisch instellingen, doe je ruime ervaring op. Dit is niet alleen handig voor de ziekenhuizen, maar natuurlijk ook voor jouzelf. Kennis en nieuwe inzichten kan je weer inzetten bij nieuwe projecten of bijvoorbeeld je vaste baan
  • Flexibiliteit: je proeft van verschillende afdelingen én je krijgt de vrijheid zelf te bepalen wanneer en hoeveel je werkt. Jij geeft je beschikbaarheid door, wij regelen jouw rooster. Kortom, je hoeft je zekerheden niet op te zeggen
  • Geen zorgen om papierwerk: wanneer een project start, hoef je niets anders te doen dan doen waar jij goed in bent. Wij nemen als medisch detacheringsbureau namelijk al het papierwerk uit handen en zorgen ervoor dat jij op tijd uitbetaald krijgt

Detachering in de zorg wat voor jou? BASS!

Is het werken op één plek niets voor jou en ben je op zoek naar een veelzijdige uitdaging? Dan is detachering in de zorg iets voor jou. Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!