Vacature medisch specialisten

Vacature medisch specialisten

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde en ervaren medisch specialisten die graag op een flexibele manier werken. Bij BASS ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van medische oplossingen en behandelingen voor hart- en vaatziekten. Werken via BASS biedt de volgende voordelen:

 • Je werkt wanneer je wilt. Of dit nou 2 keer per week of 1 keer per maand is: alles is mogelijk;
 • Geen administratieve handelingen, dit nemen wij uit handen voor je;
 • Je doet werkervaring op in uiteenlopende medische centra’s;
 • Je bent flexibel in het bepalen van je carrière.

Solliciteer nu

Over BASS Heart for Solutions

BASS is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in cardiofysiologisch personeel, of het nu gaat om tijdelijke, langdurige of flexibele opdrachten. Dankzij onze brede en specialistische kennis en ons omvangrijke netwerk zijn wij in staat om zowel opdrachtgevers als medisch specialisten snel en effectief aan elkaar te koppelen. Onze focus ligt altijd op het realiseren van een succesvolle match tussen beide partijen. Wij hechten veel waarde aan nauw contact met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten, zodat we goed kunnen inspelen op hun wensen. Of het nu gaat om een flexibele uitzend- of detacheringsbasis of een vast dienstverband, alles is mogelijk en wij denken graag met je mee!

Onze vacatures voor medisch specialisten

Als medisch detacheringsbureau beschikken we over verschillende vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en gekwalificeerde professionals die ons team kunnen versterken en onze opdrachtgevers kunnen helpen. We hebben verschillende vacatures voor medische specialisten, waaronder: echocardiografist, pacemakertechnicus, hartkatherisatie medewerker, holteranalist of basis hartfunctielaborant.

Bekijk alle vacatures

Waarom kiezen voor BASS Heart for Solutions?

Ben je een medisch specialist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn er verschillende redenen om te kiezen voor BASS Heart for Solutions: Hieronder vind je enkele voordelen van ons detacheringsbureau:

  • Specialistische kennis: in de loop der tijd hebben wij ons gespecialiseerd in cardiofysiologisch personeel. Dit betekent ook dat we beschikken over diepgaande kennis van dit vakgebied en hierdoor in staat zijn om opdrachtgevers en medisch specialisten snel en effectief te voorzien van passende diensten.
  • Omvangrijk netwerk: Dankzij ons omvangrijke netwerk van opdrachtgevers en medisch specialisten zijn we in staat om snel en flexibel te reageren op de vraag naar cardiofysiologisch personeel. Zo kunnen we altijd een geschikte kandidaat voor een opdrachtgever vinden en onze medisch specialisten snel voorzien van passende uitdagingen.
  • Diverse mogelijkheden bij individuele wensen: Bij Bass Heart for Solutions hechten we veel waarde aan het leveren van de beste oplossing. We denken graag met onze opdrachtgevers en medisch specialisten mee om zo de juiste match te realiseren. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht of een vaste aanstelling.
  • Persoonlijke benadering: Bij Bass Heart for Solutions staat persoonlijk contact voorop. We willen onze opdrachtgevers en onze medisch specialisten goed leren kennen, zodat we optimaal kunnen inspelen op hun wensen en behoeften. Door onze persoonlijke benadering weten we altijd wat er speelt en kunnen we snel schakelen indien nodig. 

Interesse in een van onze vacatures?

Als je geïnteresseerd bent in een van de medisch specialisten vacatures dan zijn er verschillende mogelijkheden waar we je graag meer over vertellen. Neem voor een vrijblijvend gesprek gerust contact met ons op.

De voordelen van BASS

 • Detachering medische sector
 • Breed scala specialisten door heel Nederland
 • Werken bij BASS betekent flexibiliteit
 • Kwaliteit gegarandeerd