Vacature Recruiter (intern)

Weet jij nieuwe collega’s/professionals te werven voor de verschillende functies waarin wij bemiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar studenten met de ambitie om als recruiter aan de slag te gaan.

  • Functie: recruiter
  • Startdatum: per direct/in overleg
  • Uren: 6-12 uur per week (zelf in te delen qua dagen en mogelijk om ‘s avonds te werken)
  • Locatie: thuiswerken
Functieomschrijving
Je taken bestaan uit het werven van nieuwe collega’s/professionals voor de verschillende functies waarin wij bemiddelen. Enkele functies zijn echocardiografist, hartfunctielaborant en pacemaker technicus.

Je kunt jouw eigen uren en werkdagen bepalen waardoor dit werk goed is te combineren met je studie. Je werkt thuis maar hebt wekelijks afstemming met collega’s om hulpvragen te kunnen stellen en succes met elkaar te kunnen delen. Daarnaast werken we ook maandelijks een dag(deel) op locatie met elkaar (in overleg).

Geen werkervaring? Geen probleem!

Het is geen probleem dat je (nog) geen werkervaring in deze rol hebt. Je krijgt intern de begeleiding om je hierin te ontwikkelen en vakinhoudelijk zullen we je de nodige kennis en informatie bijbrengen om hierin succesvol te worden.

Solliciteer direct! 
Kortom, heb jij een commerciële drive en interesse om jezelf te ontwikkelen als recruiter/binnen de arbeidsbemiddeling? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de functie (mogelijkheden), onze organisatie en ambities.