Medisch detachering: zzp opdracht in de zorg

Als zelfstandige zorgprofessional ben je vast bekend met de uitdagingen die gepaard gaan met het werken in de zorgsector. Het vinden van de juiste opdrachten, administratieve rompslomp en het behouden van een gezonde balans tussen werk en privé kunnen soms een behoorlijke uitdaging vormen. Maar wat als er een partner is die jou dit uit handen neemt? Dit zijn de voordelen van medisch detachering voor jouw zzp opdrachten in de zorg!

1. Toegang tot een breed netwerk van zorginstellingen

Een van de grootste voordelen van medisch detachering is de toegang tot het uitgebreide netwerk van zorginstellingen. Of je nu een laborant, echocardiografist, of een andere cardiologisch professional bent, wij kunnen je koppelen aan passende opdrachten bij diverse zorginstellingen. Dit betekent dat je niet meer zelf op zoek hoeft naar opdrachten, en dat je de flexibiliteit hebt om te kiezen waar en wanneer je wilt werken.

2. Professionele ondersteuning bij jouw zzp opdracht in de zorg

Het is volkomen begrijpelijk dat zzp’ers in de zorg behoefte kunnen hebben aan professionele ondersteuning. Denk aan begeleiding bij administratieve zaken, zoals facturering en contractafhandeling. Administratieve taken kunnen immers veel werk zijn. Bij medisch detachering wordt dit je uit handen genomen, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet: patiëntenzorg verlenen!

“Ik hoef eigenlijk alleen maar dagen op te geven en dat vind ik wel makkelijk!”, vertelt hartfunctielaborant Erny van Veldhuizen bijvoorbeeld. Meer lezen over haar werk?

3. Financiële zekerheid

Stel je voor dat je niet tijdig betaald krijgt. Dan moet je erachteraan, terwijl je natuurlijk veel andere verplichtingen hebt. Als zelfstandige zorgprofessional is het helaas niet altijd vanzelfsprekend dat je op tijd je betalingen ontvangt. Wanneer je kiest voor medisch detachering, behoort het lange wachten tot het verleden. Jouw medisch detacheringsbureau zorgt er namelijk voor dat jij op tijd betaald krijgt. Zo hoef je niet langer zelf achter je betalingen aan te gaan en kun je genieten van financiële zekerheid.

4. Zzp zorgopdracht, maar dan persoonlijk gematcht

Een van de grootste voordelen van medisch detachering is dat er specifiek wordt gezocht naar opdrachten die perfect bij jou passen. Elke zorgprofessional heeft immers zijn of haar eigen unieke vaardigheden en ervaring. Door in gesprek te gaan en inzicht te krijgen in zowel de wensen van zorgprofessionals als die van zorginstellingen, zorgen wij voor de ideale match. Dat betekent niet alleen werkplezier, maar ook succesvolle zorgopdrachten! Bovendien draag jij als professional waardevolle kennis bij aan verschillende ziekenhuizen.

“Geen dag is hetzelfde als HCK laborant”, aldus Sandy van Wunnik. Dit zijn haar ervaringen met medisch detachering.

5. Toegang tot een breed netwerk

Wij hebben jarenlange ervaring in de zorgsector en beschikken over een uitgebreid netwerk van zorginstellingen en opdrachtgevers. Dit betekent dat jij als professional toegang krijgt tot een breed scala aan mogelijkheden en zzp zorgopdrachten. Het grote voordeel? Jij doet uitgebreide ervaring op en kunt deze kennis weer inzetten bij diverse andere opdrachten. Ziekenhuizen kunnen tegelijkertijd rekenen op kennis. Oftewel, een win-win situatie.

BASS Heart for Solutions voor jouw zzp zorgopdracht

Doen wat je het liefste doet, terwijl je ruime ervaring opdoet én financiële zekerheid hebt. Dat zijn de voordelen van medisch detachering bij jouw zzp opdracht in de zorg. Ook wat voor jou? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!